0
ATP

ĐOKOVIĆ POSLE POBEDE: Postalo je tamno i vetrovito, ništa se nije videlo…

Objavljeno: 10.07.18 u 09:08

Najbolji srpski teniser vrlo je bio zadovoljan što je meč osmine finala protov Karena Kačanova završio pre mraka i odlaganja za naredni dan.

Đoković je do trijumfa i plasmana među osiam najboljih na Vimbldonu stigao tek sinoć oko 22 sata, iako je bio vrlo ‘ekspresan’ i dominantan u odnosu na svog rivala.

 – Veoma sam zadovoljan pobedom. Meč nije počeo najbolje za mene, izgubio sam servis, ali sam uspeo brzo da uzvratim brejkom i vratim se u set. Kačanov je igrao dobro, on ima razna oružja, dobro je servirao, ali sam i ja dobro riternirao, trudio sam se da ga nateram da igra što više udaraca. Teško je bilo igrati po ovakvim uslovima, nismo videli dobro, postalo je tamno i vetrovito. Jednom sam se okliznuo ja, jednom on, ali to je trava. Koleno mi je u redu i nema nikakvih problema – rekao je Đoković.

U četvrtfinalu će ga čekati dobro poznati rival, Kei Nišikori, koji je bolji na šljaci, ali i stoji činjenica da više nije u nekadašnjoj formi i na starom nivou.

 – Igrali smo nekoliko puta ove sezone, ali na travi je uvek drugačije. Mislim da je Kei prvi put u četvrtfinalu Vimbldona. On je odličan igrač, dugo godina je u vrhu. Imao je problema sa povredama, ali se toliko puta dokazao. Može da bude kandidat za titule. Ipak, nadam se da ću nastaviti sa dobrim tenisom, da će samopouzdanje rasti i da ću pobediti – podvukao je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter