0
ATP

ATP LONDON: Marej poražen na samom početku

Objavljeno: 19.06.18 u 22:11

Britanski teniser Endi Marej vratio se takmičenjima posle skoro jednogodišnje pauze zbog povrede, ali je u prvom meču po povratku izgubio od Australijanca Nika Kirjosa u tri seta, 6:2, 6:7 (4) i 5:7 u prvom kolu turnira u Londonu.

Uprkos porazu, Mareja će današnji meč podstaći u dugo očekivanom povratku. Britanac je poslednji meč odigrao pre 342 dana na Vimbldonu. Nekada najbolji teniser sveta, iako ne u punoj kondiciji i sa smanjenim pokretima posle operacije kuka u januaru, nije izgubio takmičarskog duha.

Kirjos, koji se takodje muči s povredom, pobedio je Mareja prvi put u karijeri tek u šestom duelu, posle dva sata i 39 minuta.

Australijac će u drugom kolu turnira u Londonu, popularnom Kvinsu, igrati protiv boljeg iz duela izmedju Amerikanca Rajana Herisona i Britanca Kajla Edmunda.

Ranije danas srpski teniser Novak Djoković u prvom kolu pobedio je kvalifikanta iz Australije Džona Milmana sa 6:2 i 6:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter