1
ATP

FOTO: STARSPORT

SVAĐA U RIMU: Novak ljut zbog rasporeda

Objavljeno: 19.05.18 u 12:18

Najbolji srpski teniser plasirao se u polufinale mastersa u Rimu, ali mu nije bilo pravo kada je čuo kada će na megdan sa Rafaelom Nadalom.

‘Klasik’ se igra danas od 14.30 što je razočaralo i naljutilo Novaka. U prevodu, Srbin nije imao kao Španac 24 sata da se oporavi od duela četvrtfinala.

– Zbog čega mislite da kasnim na konferenciju za medije? Bolje da ostavimo to kako jeste, jer bismo mogli da provedemo celu noć pričajući o tome, kao što sam ja proteklih pola sata ili duže sa organizatorima – rekao je Novak Đoković i nastavio:

– Ima mnogo stvari koje nemaju smisla. Ne samo na ovom turniru, već uopšte. Ovo je već nekoliko puta da se u karijeri suočavam sa ovako posebnom situacijom. Hajde da pričamo o tome nekom drugom prilikom. Nadam se da me razumete – rekao je srpski as.

Rafael Nadal je meč protiv Fabija Fonjinija završio oko 14 časova u petak, što znači da je imao punih 24 sata odmora pre polufinala sa Novakom Đokovićem.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter