0
ATP

NOVAK ZADOVOLJAN UPRKOS PORAZU: Ovo su veoma dobre vesti za mene, loš raspored značajno uticao na moju igru

Objavljeno: 19.05.18 u 18:54

Novak Đoković poražen je nakon velike borbe od Rafaela Nadala u polufinalu Mastersa u Rimu rezultatom 2:0, po setovima (7:6, 6:3).

Uprkos porazu raduje sve bolje igra najboljeg srpskog tenisera, koji je pokazao da mu forma ide uzlaznom putanjom i da uskoro možemo očekivati Novaka na kakvog smo godinama navikli.

– Meč je bio veoma neizvestan, razlika između Rafe i mene na terenu je bila veoma mala, što su veoma dobre vesti za mene – rekao je Đoković posle meča.

Ono što je teniserima danas zadavalo dosta problema jeste vetar koji je nerestano duvao u prestonici Italije.

– Ljudi koji gledaju meč preko televizije ne mogu da vide tu sitnicu, ali je daleko teže igrati protiv Nadala kada duva vetar. Kada je tako, onda morate da pogodite tačno određeno mesto na terenu, u protivnom, on sve stiže i uvek je tu na loptici – istakao je Đoković.

Nakon meča Novak je još jednom skrenuo pažnju na loš potez organizatora turnita, koji mu nimalo nisu učinili uslugu prilikom određivanja rasporeda polufinalnih mečeva.

– Ne želim da ispadne da se žalim jer sam izgubio meč zbog lošeg rasporeda. Ali sinoć sam završio meč uveče i danas sam na teren morao da izađem dosta rano. To je imalo mnogo uticaja – naglasio je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter