0
Odbojka

SPORT NA TV: Fulam dobija rivala za ‘Vembli’, Bajern se čupa u Frankfurtu, tenis, odbojka, hokej… I na kraju NBA

Objavljeno: 15.05.18 u 08:50

Danas na TV kanalima neće biti fudbala i košarke, kao ni utakmica Crvene zvezde i Partizana, ali hoće onih nešto manje zastupljenih sportova.

Tokom dana na prvom i drugom programu SportKluba ljubitelji tenisa će uživati. Pregršt prenosa mečeva sa Mastersa u Rimu.

Takođe, i poštovaoci odbojke će imati šta da gledaju, jer se igraju dueli Lige nacija ženskih reprezentacija. Naša selekcija sastaje se sa Japanom u večernjem terminu od 22:30h na prvom kanalu SportKluba.

Fulam je sinoć prošao u finale plej-ofa za ulazak u Premijer ligu, a večeras od 20:45h će dobiti rivala. Biće to Aston Vila ili Midlzbro koji se sastaju u revanšu na SportKlubu 3. Domaćin na ‘Vila parku’ brani 1:0 iz prvog meča.

Bajern Minhen Dejana Radonjića, Vlade Lučića, Stefana Jovića i povređenog Milana Mačvana moraće da pobedi kako zna i ume na gostovanju u Frankfurtu jer gubi sa 2:1 i na ivici je ispadanja iz plej-ofa Bundeslige. Taj susret igra se od 19 sati na TV ArenaSport 2.

Dva sata iza ponoći, ponovo je na programu NBA finale konferencije, ovog puta drugi meč na Istoku između Boston Seltiksa i Klivlend Kavalirsa. Gledaćemo to na SportKlubu 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter