0
ATP

NOVAK ĐOKOVIĆ: Da ne mislim da mogu sa Nadalom ne bih bio u Barseloni

Objavljeno: 24.04.18 u 22:35

Najbolji srpski teniser trenutno se nalazi na turniru u Barseloni, gde ga sutra očekuje meč drugog kola protiv Slovaka Martina Kližana.

Đoković se nalazi na putu povratka u prepoznatljivu formu, a na turniru u Monte Karlu na momente je podsetio na starog Novaka, kojem je ipak očigledno još uvek nedostaje snage pozle duge rehabilitacije od povrede lakta.

Naš najbolji teniser svih vremena izrazio je zadovoljstvo načinom na koji se stvari odvijaju, istakavši da mu je cilj da potpuno spreman dočeka Rolan Garos.

– Video sam u Monte Karlu da idem napred, ali da mi trebaju mečevi, da igram u kontinuitetu. Posebno sam zadovoljan što sam prvi put igrao bez bolova i nadam se da će tako biti i u Barseloni-, rekao je Đoković.

Kao što je ot bio slučaj i u Monaku, žreb ni ovoga puta nije bio naklonjen Novaku koji bi već u četvrtfinalu moga da se sastane sa prvim reketom sveta Rafaelom Nadalom.

– Rano ili ne, to ne možemo da kontrolišemo. Moj plasman je takav da mogu da igram sa Rafom i pre polufinala svakog turnira, pa i ovog. Znam da bi svi želeli da vide naš duel, ali imam dva meča pre toga, rekao je Đoković.

Na pitanje da li je spreman da u ovom trenutku parira Nadalu, posebno na šljaci, Đoković je odgovorio:

– Da ne mislim da sam spreman, ne bi ni dolazio ovde. Znam da nisam na nivou na kome bih želeo da budem, a ne mogu da predvidim budućnost i da znam šta će se dogoditi. Ono što mogu je da se spremim najbolje i da dođem spreman na Rolan Garos, ali, generalno, najviše se radujem i želeo bih da igram svaki dan-, zaključio je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter