0
ATP

FOTO: STARSPORT

VESTI IZ ‘BELOG SPORTA’: Kecmanović ispao u Hjustonu, Zimonjić još uvek čeka na pobedu u 2018. godini

Objavljeno: 11.04.18 u 11:29

Ni Miomir Kecmanović, ni Nenad Zimonjić nisu se proslavili prethodne večeri, jer su obojica doživeli poraze na turnirima u Hjustonu, odnosno, Marakešu.

Kecmanović je posle dobrih izdanja u Hjustonu ipak poklekao i nije uspeo da se plasira u osminu finala. U prvom kolu poražen je od Rajana Herisona iz SAD rezultatom 2:0 – 6:4, 6:3.

Meč je trajao svega sat i 17 minuta, a srpski kvalifikant imao je svoje šanse, koje što zbog manjka iskustva i sreće, ali i kvaliteta, nije uspeo da realizuje.

Amerikanac je po jednom u svakom od setova napravio ‘brejk’ i tako prelomio meč u svoju korist. U narednom kolu igraće protiv sunarodnika Tejlora Frica.

Na ATP turniru u Marakešu Nenad Zimonjić doživeo je istu sudbinu, s tim što iskusni srpski dubl igrač ne zna za pobedu u tekućoj 2018. godini.

On je u paru sa Špancem Markom Lopezom poražen na startu turnira, iako su bili postavljeni za druge nosioce. Doživeli su poraz od Francuza Rožera Vazlana i Benoe Pera u dva seta sa 6:2, 6:4.

Zimonjiću je ovo bio osmi meč u godini i upisao je isto toliko poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter