0
ATP

ŠTEPANEK OTKRIO RAZLOGE: Kadar sam da radim sa jednim od najboljih svih vremena, šteta zbog Agasija…

Objavljeno: 07.04.18 u 09:35

Radek Štepanek otkrio je češkim medijima zbog čega je došlo do raskida saradnje sa Novakom Đokovićem.

Štepanek je zajedno sa Andreom Agasijem bio trener Đokovića u verovatno najgorem periodu karijere srpskog tenisera. I saradnja sa obojicom je neslavno završena, a legendarni češki as je sada otkrio i razloge.

– Iako je moje prvo trenersko iskustvo veoma kratko, shvatio sam da sam kadar da radim sa jednim od najboljih igrača svih vremena. Potvrdio sam i da mogu da budem u timu sa Andreom Agasijem sa kojim sam uvek bio samo protivnik. Velika je šteta što su se naši stavovi sa Novakom često razilazili, pa smo okončali saradnju – rekao je Štepanek za češke medije.

– Naš odnos sa Novakom ostaće i dalje blizak, prijateljski, i želim mu da donosi samo najbolje odluke – naveo je Štepanek.

Čeh je dodao da je mnogo naučio tokom kratke saradnje sa nekadašnjim najboljim igračem sveta.

– Sada sam se uverio kako Andre radi, koristi svoje bogato tenisko iskustvo i koliko ima entuzijazma, ali i strpljenja za svaku situaciju i ogroman osećaj velikodušnosti. Ranije smo bili kolege, ali sada smo postali prijatelji koji imaju mnogo sličnih pogleda i istu percepciju tenisa – podvukao je Štepanek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter