0
ATP

FOTO: STARSPORT

LEGENDA HRVATSKOG TENISA: Nisam iznenađen Novakom

Objavljeno: 06.04.18 u 18:54

Odluka Novaka Đokovića da otpusti Andrea Agasija i Radeka Štepaneka iznenadila je mnoge, ali među njima se ne nalazi legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević.

Šampion Vimbldona istakao je za „Jutarnji list“ da je ovo i očekivao:

Nisam ni verovao da bi to moglo predugo da traje.

Kao razloge loše forme Ivanišević vidi Đokovićev prerani povratak na scenu posle operacije lakta:

Za početak mislim da se Đoković prerano vratio i da je morao da propusti masters u Indijan Velsu. Takođe, čuo sam da je zbog ruke uzeo nešto lakši reket, a menjati težinu reketa nije uvek dobro, naveo je on.

A što se tiče nastavka sezone…

– Nadal će ih opet sve razbiti. Ne vidim nekoga ko bi Nadalu mogao da bude ozbiljan rival na zemljanim terenima i on će tu opet dominirati. Endi Mari je počeo da trenira i verujem da će se i on vratiti, baš kao što sam uveren da bi se velikim rezultatima mogao vratiti i Sten Vavrinka. Znam da ima puno mladih i talentovanih tenisera, ali moraće dobro da zapnu kako bi napravili veliku reorganizaciju i promenu u svetskom tenisu. Mladi dolaze, to je neminovno, ali biće im potrebno još malo vremena, zaključio je Ivanišević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter