0
Tenis

FOTO: STARSPORT

IPAK NIŠTA OD PODVIGA: Teniserke Srbije poklekle u dublu protiv Letonije, ali su najavile potencijal

Objavljeno: 10.02.18 u 14:12

Srpska FED kup reprezentacija ipak nije uspela da se plasira u plej-of za popunu Svetske B grupe i ostaće u Evroafričkoj zoni posle poraza od Letonije.

Olga Danilović i Bojana Marinković su u dublu, koji je odlučivao o pobedniku grupe u Talinu, poražene od Letonki Jelene Ostapenko i Anastasije Sevastove i tako ostale bez plasmana u plej-of za popunu Svetske B grupe.

Rezultat je bio ubedljiv – 2:0 (6:1, 6:2) za nepunih sat vremena igre. Iako su Srpkinje prethodno savladale Bugarsku i Gruziju sa po 2:1 ostaće u Evroafričkoj zoni FED kup takmičenja.

Podsetimo, ranije danas Olga Danilović je napravila senzaciju i savladala je Sevastovu sa 6:2, 6:4, dok je Dejana Radanović poražena od Ostapenko sa 6:2, 6:1.

Naše teniserke, posebno mlada Olga Danilović, pokazale su potencijal i potrebno je sačekati ih kako bi ženskom srpskom tenisu vratile staru slavu, koja nije bila tako davno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter