0
Dejvis kup

FOTO: Nettennis

FED KUP: Olga Danilović predvodi ‘orlice’ u Talinu

Objavljeno: 06.02.18 u 20:35

Ženska teniska reprezentacija Srbije igraće od 7. do 10. februara u Talinu u prvom kolu Fed kupa prve grupe Evro-afričke zone.

Na turniru će učestvovati 14 ekipa, a za Srbju će nastupiti 264. teniserka sveta Dejana Radanović, Olga Danilović, (304) i Bojana Marinković (573), predvodjene selektorkom Tatjanom Ječmenicom Jevtić, saopštio je danas Teniski savez Srbije.

U Talinu će 14 ekipa biti podeljenje u četiri grupe, a pobednici grupa (A protiv D i B protiv C) boriće se za plasman u plej-of za popunu Svetske grupe B, koji je na programu 21. i 22. aprila.

Srbija je u Grupi A sa selekcijama Bugarske i Gruzije. Prvi meč Srbija igra protiv Bugarske 7. februara od 10 časova, a dva dana kasnije na programu je meč protiv Gruzije od 10 časova.

– Obavili smo prvi trening, sve je u redu. Devojke su u turnirskoj formi, imaju turnir iza sebe a ovo im služi da osete malo teren i atmosferu. Sve su u dobroj formi, sve ide dobro, ostaje nam da izadjemo na teren i da se borimo – rekla je selektorka Srbije.

Reprezentativka Olga Danilović rekla je da joj je drago što će sutra debitovati za Srbiju.

– Ovo je sve novo za mene, nikada nisam bila zvanični član Fed kup reprezantacije, pre dve godine sam bila peti član. Ovo će biti ogromno iskustvo za mene, volim da igram za Srbiju, kao što svako voli da igra za svoju zemlju. Ovde je lepo ali hladno, svidja mi se podloga, odgovara mi. Odlična je atmosfera u timu, dobar smo tim – navela je ona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter