0
Dejvis kup

AMERIKANCI ODUŠEVLJENI: Niš je sjajan, uslovi za igru besprekorni!

Objavljeno: 30.01.18 u 18:37

Dejvis kup reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država je stigla u Niš, gde će se u dvorani „Čair“ od 2. do 4. februara sastati sa reprezentacijom Srbije.

Amerikanci su na duel sa našom selekcijom doputovali predvođeni Semom Kverije i Džonim Iznerom, kome ovo nije prvi put da gostuje u našoj zemlji, za koju ga vezuju lepe uspomene.

-Moj prvi duel u Dejvis kupu bio u Srbiji, pa mi igranje ovde budi lepe uspomene. Tada je to bilo u Beogradu, sada smo u Nišu. Prvi put smo trenirali i za sada uživamo. Teren je izgledao dobro, sve u svemu mislim da je sasvim dobar. Dvorana je lepa, neobična, očekujem dobar tenis ovoga vikenda – rekao je Izner.

Sa druge strene, Sem Kveri je istakao da Niš ostavio sjajan utisak na njega, kao i uslovi u dvorani „Čair“.

– Niš je super. Mislim da su svi uzbuđeni što su ovde. Dvorana je sjajna, teren je odličan, kao i šljaka, jedna od najboljih koje sam video. Svi sa uzbuđenjem čekamo mečeve – dodao je Kveri.

Pored Iznera i Kverija, američki tim kompletiraju Rajan Herison i Stiv Džonson. Sa druge strane naš selektor Nenad Zimonjić je za ovaj duel okupio tim u sastavu: Dušan Lajović, Lalo Đere, Nikola Milojević, Peđa Krstin i Miljan Zekić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter