2
ATP

FOTO: STARSPORT

KAO DA JE JEDVA ČEKAO: Par minuta nakon poraza Đokovića, javio se Vilander

Objavljeno: 22.01.18 u 13:41

Neko ko se izdvaja kao najveći kritičar Srbina iz teniskog sveta jeste bivši švedski teniser.

On se oglasio odmah nakon što je Hjon Čung porazio Srbina sa 3:0 u setovima u osmini finala Australijan opena. Međuostalom, Vilander je rekao da ovo nije bilo neočekivano za njega, kao i da je srpski teniser sada video gde je u odnosu na mlađe igrače.

– S obzirom da je u prethodnoj fazi pobedio Sašu Zvereva… Njegov forhend je sjajno funkcionisao, rekao je Vilander, a potom prešao na Novaka:

– Možda je problem bila njegova vera u to da li može ili ne da osvoji turnir. Dobro je za njega da vidi gde se trenutno nalazi u odnosu na mlade igrače, pre svega. Na osnovnoj liniji se kreće dobro, Novak je igrao solidno, a kada je imao tu mentalnu snagu, uspevao je da se vrati u meč.

0
0

2 Komentara

  1. Vilander je pre meća rekao šta treba da Novak radi da bi pobijedio i nije ništa slagao,Novak je upravo igrao onako kako je Vilander rekao da ne smije da igra.Tako da malo se pretjeruje sa Vilanderom u negativnom smislu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter