0
ATP

AUSTRALIJAN OPEN: Pobeda Zimonjića u dublu, kao i Aleksandre Krunić i Nine Stojanović

Objavljeno: 17.01.18 u 12:33

Srpska teniserka Nina Stojanović i njena partnerka u dublu Švajcarkinja Viktorija Golubić plasirale su se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto su pobedile slovenačko-španski dubl Andreju Klepač i Mariju Hose Martines Sančes posle dva seta, 6:3, 6:3.

Stojanović i Golubić su pobedile devete nosioce za sat i 15 minuta, napravile su četiri brejka, a protivnice su im jednom oduzele servis. Njih dve će u drugom kolu igrati protiv srpsko-ukrajinskog dubla Aleksandre Krunić i Katerine Bondarenko.

Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Florin Mergea iz Rumunije nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo, pošto su izgubili od devetih nosilaca Španaca Marka Lopeza i Felisijana Lopeza sa 2:6, 4:6.

Meč je trajao sat i 14 minuta. Zimonjić i Mergea nisu napravili nijedan brejk, a Španci su im tri puta oduzeli servis.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić i njena parnerka u dublu Ukrajinka Katerina Bondarenko plasirale su se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto su pobedile australijsko-ruski par Arinu Rodionovu i Nataliju Vihljancevu posle dva seta, 6:2, 6:2.

Krunić i Bondarenko su pobedile za nepun sat i napravile su po dva brejka u oba seta.

One će u drugom kolu igrati protiv srpsko-švajcarskog para Nine Stojanović i Viktorije Golubić.

Stojanović i Golubić su u prvom kolu pobedile devete nosioce slovenačko-španski dubl Andreju Klepač i Mariju Hose Martines Sančes posle dva seta, 6:3, 6:3.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter