0
ATP

FOTO: Twitter

DA SE OVA GODINA ŠTO PRE ZAVRŠI: Novak Đoković odustao i od Dohe!

Objavljeno: 30.12.17 u 09:29

Posle jučerašnjeg odustajanja od turnira u Abu Dabiju, danas je usledio prinudni otkaz Novaka Đokovića i organizatorima turnira u Dohi.

Naš najbolji teniser prinuđen je da odustane od turnira u Dohi, koji zvanično počinje prvog januara, s obzirom na to da i dalje oseća bolove u laktu.

– Situacija sa laktom, nažalost, nije se promenila u odnosu na juče. I dalje osećam bol. Zato sam prinuđen da odustanem od takmičenja na ATP turniru u Dohi, koji je prošle godine proglašen za najbolji turnir iz serije 250.

– Žao mi je što neću biti u prilici da igram pred svojim navijačima u Kataru, odakle imam lepe uspomene. Pamtim mnoge mečeve, poput finala prošle godine protiv Endija Marija. Atmosfera na stadionu je odlična, a organizacija je na najvišem nivou. Sve će mi to nedostajati – izjavio je Novak Đoković.

Iako odsustvo traje već nekoliko meseci, tek sada je povratak sve neizvesniji.

– Međutim, posle detaljnih konsultacija sa lekarima, odlučili smo da je najbolje da nastavim sa terapijama i tretmanima lakta.Tek kada budem 100 odsto spreman da igram u punom intenzitetu, moći ću da krenem sa turnirima. Nadam se da će to uskoro da se dogodi. Želeo bih i da se zahvalim svima na strpljenju i razumevanju – podvukao je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter