1
ATP

FOTO: STARSPORT

MILOŠ RAONIĆ: Ne otpisujte tenisere koji su imali puno vremena za trening, a posebno ne Novaka Đokovića

Objavljeno: 22.12.17 u 10:31

Kanadski teniser smatra da niko u svetu ne bi smeo da otpiše Novaka Đokovića, koji ima izražen pad na ATP listi, ali je i dalje među najboljima na planeti.

– Novak je uvek igrao fantastično u Melburnu. Imao je dosta vremena da se oporavi, trenira i vrati u formu. Niko normalan ne bi ga otpisao – izjavio je Miloš Raonić.

Uporedio je njegov pad sa onim Rodžera Federera od pre nekoliko sezona, ali Švajcarac i dalje briljira što je gotovo neverovatno za Raonića. To očekuje i od Đokovića.

Rodžer i dalje fantastično igra, to je teško shvatiti. Zaista je teško. Ali Đoković sigurno može da ponovi Federerov uspeh iz 2017. – kaže 24. teniser na ATP listi.

– Ako pogledamo kako su se stvari završavale ove sezone, u vrhu su postojali samo Rodžer i Rafa. Ali, pred start nove sezone, teško je otpisati ljude koji su imali vremena za trening. Mislim da je Federer, u tom smislu, dokazao mnogima da greše što se otpisivanja tiče – istakao je Raonić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter