3
Tenis

KADA KRV PROKLJUČA: Reakcija Krajinovićevog trenera nakon pobede postala pravi internet hit (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.17 u 21:40

Filip Krajinović napravio je danas uspeh karijere plasiravši se u finale Mastersa u Parizu, a njegov trener, Petar Popović je na vrlo neobičan način proslavio ovaj rezultat.

Malo ko je na startu turnita, koji je srpski teniser započeo iz kvalifikacije, mogao i da nasluti da će Krajinović dogurati ovako daleko, ali on je sjajnim partijama pokazao da mu je zaista mesto u finalu gde će se boriti za svoj prvi ATP trofej.

Dvatesetpetogodišnji srpski teniser je do finala stigao nakon senzacionalne pobede nad Amerikancem, Džonom Iznerom, a nakon Filipovog poslednjem poena šou je „ukrao“ njegov trener Petar Popović.

Trener našeg tenisera je vrlo srčano proslavio uspeh svog pulena, skinuvši majcu u svom boksu, a pariska publika je sa oduševljenjem ispratila ovakvu, za tenis, vrlo neobičnu proslavu.

 

0
0

3 Komentara

    • A sto nas blamira?Sto je primitivac? Da se razumemo,nisam za ovo skidanje itd,ali odakle ti znas sta je on sve ulozio u njihovu saradnju…Jednostavno je izaslo iz njega…Pusti me tih zapadnjackih fora,mi smo Balkanci,Srbi…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter