0
Tenis

WTA SINGAPUR: Voznjacki u finalu

Objavljeno: 28.10.17 u 15:51

Danska teniserka KArolina Voznjacki plasirala u finale završnog turnira u Singapuru, pošto je danas u polufinalu pobedila Čehinju Karolinu Pliškovu u dva seta, 7:6 (9) i 6:3.

Voznjacki je u njihovom devetom duelu do šeste pobede došla posle sat i 59 minuta igre.

Dankinja će u finalu igrati protiv bolje iz duela izmedju Amerikanke Venus Vilijams i Francuskinje Karoline Garsije.

Prvi set doneo je po dva brejka sa obe strane, da bi Pliškova u 10. gemu imala tri set lopte da povede sa 1:0, ali je Voznjacki uspelada se izvuče i dodje do 5:5.

Set je potom okončan u taj-brejku u kom je Pliškova gubila sa 6:1, ali je uspela da preokrene i ponovo dodje do tri set lopte. Voznjacki je još jednom uspela da se izvuče i na kraju iskoristi šestu set loptu i dobije odlučujući gem sa 11:9.

Drugi set počeo je brejkom Pliškove, ali je Voznjacki, osmi nosilac na turniru u Singapuru, odmah uspela da uzvrati istom merom, te i da povede sa 3:1.

Čehinja se vrlo brzo vratila, izjednačila na 3:3, ali je bilo sve što je uspela da uradi, pošto je Voznjacki u osmom gemu još jednom napravila brejk, te na svoj servis izborila plasman u finale.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter