0
ATP

FOTO: STARSPORT

TROICKI ISPUSTIO NOVI PODVIG: Del Potro jači od povrede i Srbina (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.17 u 14:40

Srpski teniser Viktor Troicki poveo je, ali na kraju izgubio meč četvrtfinala Mastersa u Šangaju protiv Argentinca Huan Martin Del Potro.

Viktor Troicki napravio je dva podviga u Šangaju, silovito je krenuo ka trećem, ali ipak nije uspeo da ga kompletira i dozvolio je preokret uvek neugodnom Huanu Martinu Del Potru – 2:1 (4:6, 6:1, 6:4).

Prvi set Srbin je dobio uz jedan ‘brejk’ više u odnosu na rivala, ali je već u drugom setu Argentinac krenuo mnogo bolje, odmah oduzeo servis Troickom, kasnije to učinio još jednom i rutinski izjednačio na 1:1.

A onda je početkom trećeg seta Del Potro doživeo pad i to baš na ručni zglob leve ruke koji ga je toliko puta u karijeri mučio. Svi su zastali, ali je on uspeo da normalno nastavi meč.

Ne i Troicki koji je potpuno stao i od tog momenta sve je otišlo na vodenicu Argentinca koji je do kraja napravio ‘brejk’ i dovršio preokret za plasman u polufinale.

Del Potro će u polfinalu igrati protiv boljeg iz četvrtfinalnog meča između Rišara Gaskea i Rodžera Federera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter