0
ATP

FOTO: HOTSPORT

ATP KICBIL: Lajović se plasirao u drugo kolo

Objavljeno: 31.07.17 u 15:51

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se danas u drugo kolo turnira u austrijskom Kicbilu, pošto je u prvom kolu pobedio Nemca Maksimilijana Marterera u dva seta, 7:5 i 7:6 (4).

U njihovom prvom duelu Lajović, 71. teniser na ATP rang-listi, do pobede je došao posle sat i 56 minuta igre.

Srpski teniser će u drugom kolu turnira u Kicbilu igrati protiv četvrtog nosioca Francuza Žila Simona koji je bio slobodan u prvom kolu.

Lajović je u prvom setu do brejka stigao već u trećem gemu i poveo sa 3:1, ali je Nemac, 120. teniser na ATP rang-listi, već u šestom gemu uspeo da uzvrati istom merom i dodje do izjednačenja 3:3.

Srpski teniser je u 11. gemu uspeo da ponovo oduzme servis Martereru, a potom i na svoj servis da potrdi brejk i tako povede sa 1:0 u setovima.

Drugi set doneo je mnogo neizvesnosti, vidjeno je čak 10 brejk lopti, ali nijedan teniser nije uspeo da dodje do brejka, pa je taj period okončan posle taj-brejka koji je pripao Lajoviću rezultatom 7:4.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter