3
Tenis

JELENA JANKOVIĆ: Mrzela sam travu, osećala sam se kao krava

Objavljeno: 02.07.17 u 12:50

Srpska teniserka Jelena Janković dala je zanimljivu izjavu za portal ‘Sport360’ uoči nastupa na Vimbldonu.

Jankovićeva je izjavila da ranijih godina nikako nije podnosila travu i turnire na ovoj brzoj podlozi.

– Imam pomešane emocije kada je u pitanju Vimbldon. Bilo je slučajeva kada sam je baš mrzela, osećala sam se kao krava na travi – rekla je Jelena Janković za ‘Sport360’.

– Ali, kada sam osvojila miks dubl 2007. godine, bila sam ponosna i bilo mi je drago. Mislim da sam igrala četiri puta osminu finala ovde, a sada mi je cilj da dođem do druge nedelje i daću sve od sebe da to uradim – istakla je srpska teniserka.

Jankovićeva kaže da uvek ima visoka očekivanja od sebe, ali da ne zavisi sve od nje. U prvom kolu sastaje se sa Agnješkom Radvanjskom iz Poljske.

– Uvek imam visoka očekivanja od sebe, tako da ćemo videti šta će biti. Trudim se da uvek dam 100 odsto od sebe, a ostalo nije u mojoj mogućnosti – poručila je Jankovićeva.

0
0

3 Komentara

  1. Eeee Jeco, nisi se ti ‘druzila’ sa Willijem sniferom, naucila bi ti sta je ljubav prema nebeskoj ambroziji..mada, srecom da si Grobarka i da nisi imala kontakt sa Crvenim Zlom naturalizovanim i nametnutim u Srb. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter