0
ATP

NOVAK ĐOKOVIĆ: Najbolja nadgradnja za mene pred Vimbldon

Objavljeno: 01.07.17 u 19:47

Novak Đoković je danas u Istbornu osvojio drugi turnir ove godine i potvrdio da je na dobrom putu da se vrati na pobednički kolosek. Tokom obraćanja medijima, Nole je saopštio da će u njegovom stručnom štabu na Vimbldonu biti i jedan Hrvat.

Posle pobede u finalu Istborna nad drugim nosiocem Gaelom Monfisom, Novak je inkasirao 113 330 evra i 250 ATP bodova. Ovo je bio 14. međusobni meč između Srbina i Francuza i 14. Noletova pobeda. 

– Bila je ovo sjajna nedelja za mene. Iz Istborna ću poneti samo pozitivne utiske. Hvala publici, nadam se da ćemo se družiti i narednih godina. Uvek je posebno kada osvojite turnire na travi, na podlozi koja nije sada toliko česta za igru. Ovo je najbolja nadgradnja za mene pred Vimbldon – rekao je Nole.

Tokom Vimbldona, u stručnom štabu Đokovića biće i Mario Ančić, bivši svetski broj šest iz Hrvatske.

– On je moj veoma dobar prijatelj, igrao je polufinale Vimbldona, pobedio je Federera svojevremeno. Bio je veoma talentovan, ali nije imao sreće sa povredama, pa je morao da prekine karijeru. Otišao je u drugom smeru, sada je u finansijskom biznisu, ali ja sam ga ubedio da se vrati na teren i srećan sam što ćemo biti zajedno u Londonu. Uživaću sa njim i Agasijem – rekao je Đoković.

Pripremio: Branko Puzović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter