0
ATP

NA IZNENAĐENJE MNOGIH: Boris Beker bankrotirao!

Objavljeno: 21.06.17 u 16:07

Slavni nemački teniser koji je donedavno nekoliko godina trenirao Novaka Đokovića, bankrotirao je.

Sud za bankrote u Londonu, odnosno, sudija Kristina Deret, proglasila je bankrot slavnog Nemca, pošto nije mogao da ispuni sve uslove da mu se produži rok za isplatu velikih dugovanja.

Britanski ‘Telegraf’ je objavio da Deretova nije želela da produži rok za odluku, jer je firma Arbutnot Lejtam podnela zahtev za bankrotsvom Bekera.

Ovo je obelodanila sudija Kristina Deret, u londonskom Sudu za bankrote, gde advokati Bekera nisu uspeli da pruže dovoljno dokaza da će on otplatiti svoja dugovanja.

Navodno, Nemac duguje nekoliko desetina miliona evra, a nije prihvaćeno refinansiranje preko hipoteke imanja na Majorci, koje prema nekim procenama iznosi oko šest miliona evra.

– Nije čest slučaj da neko ko je bio na tako profesionalnom nivou ima veliki dug koji toliko dugo ne vraća, još od oktobra od 2015. Ovo je istorijski dug. Imam utisak da se radi o čoveku koji je glav držao u pesku – rečeno je danas u Sudu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter