0
ATP

ATP KVINS: Šok na startu, Marej eliminisan!

Objavljeno: 20.06.17 u 21:07

Prvi teniser sveta Britanac Endi Marej neće odbraniti titulu na londonskom Kvinsu, pošto je danas izgubio u prvom kolu od 90. igrača sveta Australijanca Džordana Tompsona posle dva seta, 6:7, 2:6.
U prvom setu nije bilo brejka, a Tompson je poveo u meču pošto je dobio taj-brejk sa 7:4. On je bez većih problema osvojio drugi set, dva puta je oduzeo servis Britancu i posle sat i 44 minuta se plasirao u drugo kolo. Tompson će u drugom kolu igrati protiv Amerikanca Sema Kverija.

Takmičenje na Kvinsu završio je i treći nosilac Švajcarac Sten Vavrinka, koji je izgubio od Španca Felisijana Lopeza posle dva seta, 7:6, 7:5.

Lopez, 32. teniser sveta, pobedio je za sat i 32 minuta. On je prvi set osvojio posle taj-brejka (7:4), a u drugom setu je u poslednjem 12. gemu napravio brejk, što mu je bilo dovoljno za pobedu. Španac je sada izjednačio u medjusobnim duelima protiv Švajcarca na 4:4.

Turnir u Kvinsu je poslednja provera za tenisere pred Vimbldon koji počinje 3. jula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter