0
ATP

ANDRE AGASI: Novak je najvelikodušnija osoba koju sam ikada upoznao

Objavljeno: 19.06.17 u 09:10

Bivši teniser je za ‘Skaj’ govorio o saradnji sa najboljim reketom Srbije.
Ono što je Agasi potvrdio jeste da za saradnju sa Novakom Đokovićem nije uzeo novac.

Andre Agasi je izjavio kako ga u ovom poslu jedino motiviše to da srpskog tenisera vrati na vrh ATP liste, kao i da to radi isključivo iz zadovoljstva. I sam Agasi je u svojoj karijeri doživeo nešto slično, kada je nakon briljiranja u svetskom tenisu imao pad, ali uspeo da se izdigne iz toga i ponovo se popne na vrh.

– Novak je najvelikodušnija osoba koju sam ikada upoznao. Zaslužuje mnogo više u tenisu i garantovao sam mu da ću učiniti sve da mu pomognem da to ostvari. Moj odnos sa tenisom je bio pun ljubavi i mržnje. Kao dete sam počeo da se osećam loše u sebi jer sam video šta tenis čini mojoj porodici. Osetio sam se odbačenim, a kao dete sam morao da napustim dom kako bih uspeo. Mrzeo sam tenis dokle god nisam preuzeo kontrolu nad svojim životom. Napisao sam knjigu kako bih rekao sebi, kako bih razumeo svoj život i živeo ga sa druge tačke gledišta, kazao je Agasi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter