0
ATP

FOTO: YouTube

MARATONSKI OKRŠAJ: Kecmanović prokockao veliku priliku i ispao na korak od finala

Objavljeno: 09.06.17 u 13:55

Najbolji srpski junior nije uspeo da se domogne finala Rolan Garosa pošto je danas poražen od Nikola Kuna sa 2:1 u setovima: 7:6 (7:5), 2:6, 7:6 (7:4).

Šteta. Imao je Miomir Kecmanović veliku priliku da na Otvorenom prvenstvu Francuske potvrdi svoju dominaciju i kvalitet koji poseduje, ali nije uspeo. Bolji od njega danas je bio Nikol Kun koji je bio stabilniji i sigurniji u poenima u ‘taj-brejku’.

Kecmanović nije zadržao pribranost u završnici prvog seta, pa ga je u 13. gemu izgubio sa 7:5. U drugom je spremio Kunu pravi odgovor i lako sa dva brejka došao do 6:2 i izjednačenja u setovima.

Nastavio je u istom ritmu i poveo sa 3:0, čak imao i brejk šansu u četvrtom gemu, ali je onda krenuo sunovrat. Dozvolio je rivalu da se vrati, čak i povede, a zatim je u novom ‘taj-brejku’ ponovo pao u finišu i posle 7:4 morao da pruži ruku boljem rivalu.

Kun će u finalu igrati sa boljim iz okršaja Poporin-Fakin, koji se igra od 14 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter