0
ATP

‘DA BUDE STALNO UZ NJEGA’: Novak u potrazi za novim trenerom

Objavljeno: 09.06.17 u 10:26

Domaća štampa prenela je da je naš najbolji srpski teniser u potrazi za ‘stalnim’ trenerom koji će blisko sarađivati sa Andreom Agasijem, kao i da bi to mogao da bude Radek Štepanek.

Andre Agasi će se potruditi da bude uz mene na velikim turnirima, ali ću morati da pronađem nekog da bude stalno uz mene, izjavio je Novak nakon pobede nad Švarcmanom na Rolan Garosu.

Međutim, veoma brzo je usledila bolna eliminacija kada se američki trener odvojio od njega zbog prethodno zakazanih obaveza, pa je postalo sasvim jasno da je srpskom teniseru potreban ‘stalni’ trener.

Prema navodima iz štampe to bi mogao da bude Radek Štepanek koji se nije još uvek penzionisao, ali zbog povreda nije odigrao nijedan meč od januara i vrlo je blizu odluke da reket ‘okači o klin’.

Navodno su Đoković i Štepanek veoma dobri prijatelji i mnogo puta su trenirali zajedno, a takođe obojica žive u Monte Karlu te su se često i družili.

Do sada su jedan protiv drugoga odigrali 14 susreta, a naš teniser je izgubio samo jednom, pa se navodi i da Štepanekova sujeta neće biti povređena ako nije glavni trener, jer nikada nije ‘spadao u red legendi’.

Osim Štepaneka, spominje se i Goran Ivanišević, tako da je sve još uvek na nivou spekulacija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter