0
ATP

BEKER BRANI NOLETA: Novak se pita o tome ko živi i radi sa njim

Objavljeno: 06.06.17 u 22:03

Boris Beker je bez problema govorio o Novaku Đokovću i budućoj trenerskoj karijeri za švajcarski portal ‘Tages Anziger’.

Još jednom je stao u odbranu nekadašnjeg pulena Novaka Đokovića, govoreći o Noletovoj krizi.

– Više od tri godine Rafael Nadal nije osvojio gren slem titulu, a niko o tome ne govori ništa loše. Priča se više o Novakovoj krizi, što je bilo normalno posle osvajanja Rolan Garosa kada je ostvario sve ciljeve i malo se zasitio.

– U drugom delu sezone nije bilo tako, nije kriza kada osvojite Toronto i igrate finale Ju-Es opena i završnog turnira u Londonu, rekao je Beker.

– To je Novakova odluka i on se pita o tome ko živi i radi sa njim i ne mogu o tome da sudim, bio je jasan na pitanje o Pepeu Imazu koji nije više deo Novakovog stručnog štaba.

– Zabavno je raditi na televiziji, ali želim da budem u svetu tenisa, da budem na terenu, bilo šta drugo da kažem lagao bih, rekao je o povratku u trenersku karijeru.

– Trebalo bi to da bude neko sa realnim šansama za osvajanje velikih turnira poput Pariza. Nema ih mnogo, možda jedan- dva u muškoj i ženskoj konkurenciji. Ne kažem da bih mogao da treniram neku od devojaka, iako mnogi kažu da je ženski tenis kao drugi sport. Kad je Agasi mogao da počne saradnju sa Novakom mislim da bi i Štefi Graf mogla recimo sa Anđelik Kerber. Andre je već rekao da će biti tu za Vimlbdon i US open ako ga Novak bude želeo, očigledno je da bi i Štefi tako nešto prihvatila, opisao je Beker idealnu osobu sa kojom bi voleo da sarađuje i završio konstatacijom o teniskim trenerima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter