0
ATP

JECAJI ALMAGRA ODJEKIVALI PARIZOM: Zato se svi dive velikom potezu Del Potra (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.17 u 17:40

Nikolas Almagro izuzetno teško je podneo bolove u levom kolenu i predaju meča Huanu Martinu Del Potru, a Argentinac je tada napravio istinski sportski potez.

Nikolas Almagro morao je danas da preda meč Huanu Martinu Del Potru zbog povrede levog kolena, koja ga muči već mesecima unazad. To je učinio pri potpuno neizvesnom rezultatu u trećem setu kada je bilo 6:3, 3:6, 1:1.

Almagro je posle jednog servisa Argentinca ostao ukopan u mestu i krenuo da plače, a zatim se ‘prosuo’ po šljaci i jecaji su odjekivali stadionom. Del Potro je preskočio mrežu i prišao Špancu da ga uteši.

To ima posebnu simboliku, jer je sam Del Potro nebrojano puta bio u toj situaciji i plačući je izlazio sa terena usled povreda, koje su mu čak i ugrožavale tenisku karijeru.

Popularni ‘Delpo‘ je pomogao Almagru da odšeta do klupe, čak i da se spakuje, a zatim ga ispratio sa terena. Veliki sportski gest!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter