1
ATP

ĐOKOVIĆ GORI: Nadalovog ‘dželata’ častio jednim gemom i furiozno zakazao finale Rima! (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.17 u 21:13

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale ATP turnira u Rimu pošto je u svom drugom današnjem meču bio bolji od Dominika Tima sa 2:0.

Kakva partija Novaka Đokovića. Strašna! Dominik Tim, koji je juče savladao Rafaela Nadala sa 2:0, danas je deklasiran od Srbina rezultatom kom se niko nije nadao – 2:0 (6:1, 6:0).

Šta reći o meču koji je Đoković odigrao protiv Austrijanca? Nema tu mnogo priče, osim što je srpski teniser pogađao moguće i nemoguće, kao i riternirao kao u najboljim danima, raduje njegova glad u očima sa kojom je ‘oduvao’ Tima sa rimske šljake.

Prepustio mu je samo jedan gem i to peti u prvom setu, a svi statistički parametri bili su na strani Đokovića. A pre samo nekoliko sati završio je duel polufinala protiv Martina Del Potra koji je započeo sinoć.

Protivnik Đokovića u finalu biće Aleksandar Zverev, a već su na internetu popularne šale na njegov račun, karikirajući to kako je ispratio furioznu pobedu ‘Džokera’ nad Dominikom Timom.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter