0
ATP

ATP MADRID: Marej bolji od Kopila za osminu finala

Objavljeno: 09.05.17 u 21:11

Prvi teniser sveta Britanac Endi Marej plasirao se danas u osminu finala mastersa u Madridu, pošto je pobedio 104. igrača sveta Marijusa Kopila iz Rumunije posle dva seta, 6:4, 6:3.
Mareju je za pobedu bilo dovoljno da napravi po jedan brejk u oba seta.

Britanac je kao prvi nosilac bio slobodan u prvom kolu.

Osmi nosilac Austrijanac Dominik Tim plasirao se u osminu finala pobedom protiv Amerikanca Džareda Donaldsona posle dva seta, 6:3, 6:4. Tim će igrati protiv pobednika duela Ive Karlovića iz Hrvatske i Igora Dimitrova iz Bugarske.

U osminu finala se plasirao i Belgijanac David Gofan, koji je pobedio Nemca Florijana Majera sa 7:6, 6:0. Deveti nosilac Gofan će igrati protiv pobednika duela Kanađanina Miloša Raonića i Žila Milera iz Luksemburga.

Hrvatski teniser Borna Ćorić plasirao se u drugo kolo turnira u Maridu pošto je pobedio Mišu Zvereva iz Nemačke sa 6:3, 7:6. On će u drugom kolu igrati protiv pobednika duela francuskih tenisera Pola Anrija Erbera i Luke Puja.

Amerikanac Rajan Herison plasirao se u drugo kolo pobedom protiv Australijanca Bernarda Tomića sa 7:5, 4:6, 6:2. On će igrati protiv Nika Kirjosa iz Australije, koji je pobedio Kipranina Markosa Bagdatisa sa 7:6, 6:4.

Hrvatski teniser Ivo Karlović pobedio je u prvom kolu Španca Roberta Bautistu Aguta sa 7:6, 6:7, 7:6. Karlović će igrati protiv Igora Dimitrova iz Bugarske, koji se sa 7:6, 6:4 pobedio Nemca Filipa Kolšrajbera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter