0
Tenis

MADRID: Kraj za Jelenu Janković već na startu

Objavljeno: 08.05.17 u 10:26

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u drugo kolo turnira u Madridu, pošto je izgubila od pete teniserke sveta Dominike Cibulkove posle tri seta, 4:6, 7:5, 5:7.

Meč je završen kasno sinoć, a 59. teniserka sveta Janković izgubila je posle dva sata i 48 minuta. Ona je dobro počela prvi set, napravila je brejk u trećem gemu i posle gema na svoj servis povela je sa 3:1. Srpska teniserka nije uspela da sačuva prednost, Cibulkova joj je posle toga dva puta oduzela servis i povela u meču.

Janković je drugi set osvojila zahvaljujući brejku koji je napravila u 11. gemu, a sa dobrom igrom nastavila je i u trećem setu, u kome je vodila sa 4:2 i 5:3. Srpska teniserka je pri rezultatu 5:4 servirala za meč, ali joj je Cibulkova oduzela servis i izjednačila na 5:5. Slovakinja je posle toga osvojila dva uzastopna gema i pobedila.

Cibulkova će u drugom kolu igrati protiv Francuskinje Osean Dodan, koja je posle dva seta pobedila Andreu Petković iz Nemačke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter