0
Tenis

FOTO: FONDACIJA 'NOVAK ĐOKOVIĆ'

VRAĆANJE U DETINJSTVO: Đokovićev čas tenisa sa najmlađima (FOTO)

Objavljeno: 05.04.17 u 18:55

Najbolji srpski teniser Novak Đoković održao je danas čas tenisa deci u hali „Aleksandar Nikolić“ i pozvao sve da se uključe u kampanju posvećenu značaju sporta „Sport u jednoj reči“.
– Sport nosi snažne emocije i doneo mi je mnogo radosti. Bavljenje sportom je usmerilo moj život, uticalo na izgradnju mog karaktera, tela i jačanje uma i duha. Kad bih morao da izaberem jednu reč kojom bih ga opisao ta reč bi bila zdravlje. Sport je veoma važan za razvoj dece i odraslih, rekao je Đoković.

On je na druženju govorio o značaju sporta, a deca su pisala poruke na šta prvo pomisle kada čuju tu reč.

Đoković je naveo da je ponosan što njegova fondacija aktivno radi na tome da se deci pruže jednaki uslovi za primenu regularnih fizičkih aktivnosti.

FOTO: FONDACIJA ‘NOVAK ĐOKOVIĆ’

Kampanja „Sport u jednoj reči“ trajaće od 6. do 30. aprila, a cilj je podizanje svesti o važnosti bavljenja sportom, njegovoj ulozi u društvu, kao i podsticanje dece i mladih da više vežbaju.

Održavaće se na društvenim mrežama, na kojima će ljudi na fotografijama i video porukama deliti šta za njih predstavlja sport u jednoj reči, korišćenjem haštega #SportIn1Word.

Na kraju kampanje objavljeni sadržaj sa najviše „lajkova“ biće odabran kao integralni deo zvaničnog video spota Fondacije Novaka Đokovića, koji će obići svet.

FOTO: FONDACIJA ‘NOVAK ĐOKOVIĆ’
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter