0
ATP

FOTO: STARSPORT

BEKER HRABRI NOVAKA: Očisti patike i vraćaj se na posao! (FOTO)

Objavljeno: 01.04.17 u 11:11

Bivši trener Novaka Đokovića, smatra da je došao trenutak da naš teniser ponovo zaigra onako kako samo on ume.

Naš najbolji teniser ne blista na startu ove godine. Novakovi ezultati na Australijan Openu, Indijan Velsu i Akapulku nisu ono na šta smo navikli od njega da gledamo a povrh svega došla je i povrda zbog koje je propustio Majami.

Sve to iskoristio je Endi Mari da se dodatno učvrsti na prvom mestu ATP lige, iako ni od njega nismo videli nešto spektakularno, ali Boris Beker veruje da bi njegov bivši pulen mogao uskoro da se vrati na sam vrh. Legendarni Nemac je imao šta da poruči Đokoviću putem društvenih mreža i pokuša da ga ohrabri pred naredne borbe.

 

I hope my man @DjokerNole is watching this …it’s time for you to clean your shoes and fix your racket and get back to business…

— Boris Becker (@TheBorisBecker) April 1, 2017

-Nadam se da moj čovek Novak Đoković gleda ovo… Vreme je da očistiš svoje patike, popraviš reket i vratiš se nazad na posao… – Poručio je Beker.

Novak Đoković vraća se na teren već naredne nedelje kada će nastupiti za našu Dejvis Kup reprezentaciju protiv Španije, a odmah nakon toga očekuje ga i turnir u Monte Karlu (od 16. aprila).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter