0
Tenis

ANDRE AGASI: Novakov problem nije fizičke prirode, već nešto iza „kulisa“

Objavljeno: 20.03.17 u 14:57

Legendarni američki teniser smatra da su uzrok Đokovićeve slabe forme privatni, prikrivani problemi ali da je samo pitanje vremena kada će ih srpski teniser rešiti.

Očigledno je da poslednjih meseci u igri Novaka Đokovića nešto ne štima i u medijima se pojavljuju brojna nagađanja u vezi sa uzrokom te slabe forme.

Nakon slabijeg završetka prošle godine, kao i početka nove, naš najboljji teniser trenutno se suočava i sa povredom lakta, zbog koje će biti prinuđen da propusti Masters u Majamiju na kome je trebalo da brani titulu.

Legendarsn osvajač osam Grend slem titula, Andre Agasi, smatra da fitzički problemi nisu glavni uzrok pada u formi našeg tenisera, već da su problemi nešto dublje prirode i prikriveni za javnost.

-Da je problem fizičke prirode, bilo bi to očigledno. Ne gubite brzo ukoliko se ne borite sa nekom povredom. U pitanju je nešto mnogo dublje, emocionalno, mentalno, nešto što se nalazi iza ’kulisa’ i njegov tim to zna. Ali on je suviše dobar da ne bi pronašao rešenje, pronaći će pravu perspektivu. Pošto je čistio teren od šrapnela bombi, siguran sam da razume koliko život može da bude težak.- rekao je Agasi.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter