0
Tenis

WTA ODLUČILA: Šarapova se u Štutgartu vraća na teren!

Objavljeno: 13.03.17 u 13:30

Ruska teniserka dobila je dozvolu od Ženske teniske asocijacije da može da učestvuje na turniru u Nemačkoj, koji počinje iste nedelje u kojoj njoj ističe suspenzija.

Danas je WTA donela konačnu potvrdu ove informacije pa će Marija Šarapova nastupiti na turniru u Štutgartu koji počinje 24. aprila, dok njoj suspenzija treba da istekne dva dana kasnije.

Iz Ženske teniske organizacije je takođe saopšteno da Ruskinja kao nekadašnja grend slem šampionka i pobednica WTA turnira, ima pravo da traži neogrničen broj specjalnih pozivnica uključujući i sportni turnir u Štutgartu.

Prvo kolo ovog turnira igra se u tri dana, pa tako Šarapova automatski moći da se prijavi za takmičenje i nastupi već 26. aprila, na dan kada joj suspenzija ističe.

Pojedine igračice izrazile su negodovanje povodom ovakve odluke WTA, a Karolina Voznjacki je nedavno izjavila da se na ovaj način pokazuje nepoštovanje prema drugim teniserkama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter