1
Tenis

PROSTAKLUK BIVŠEG TENISERA: Ljodrina uvreda kakvu Novak nije zaslužio! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.17 u 20:27

Bivši francuski teniser neprimereno se izrazio o današnem tenisu, posebno o stilu igre koji forsiraju Novak Đoković i Endi Marej.

Mišel Ljodra je kako prenose hrvatski mediji, žestoko opleo po današnjem tenisu a pre svega po dvojici najboljih tenisera, koristeći u najmanju ruku neprimeren rečnik.

-„Biću jasan, s.re mi se od ovakvog tenisa. Danas svi igraju na isti način. Svaka čast Novaku, Mareju i ostalima, ali njih dvojica su čudovišta po izdržljivosti,  igraju duge izmene, ali mi to dosadi posle 10 minuta“.- rekao je Francuz koji je zatim okrivio čelne ljude tenisa za to.

-„Usporili su sve podloge i tenis više nije spektakularan. Želim videti različite stilove, kao što je bilo u mečevima između Samprasa i Agasija, kao Rafter i Kuerten“.-zaključio je on.

Inače Ljodra je sa profesionalnim bavljenjem tenisom prestao pre tri godine, a najbolji plasman u karijeri mu je bilo 21. mesto na ATP listi. Kod nas je ostao upamćen po tome što mu je Viktor Troicki očitao lekciju u odlučujućem meču za titulu u Dejvis Kupu.

Izvor: Youtube/E. L .T

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter