0
Tenis

AUSTRALIJAN OPEN: „Seča“ favorita u Melburnu, ispala i najbolja teniserka sveta!

Objavljeno: 22.01.17 u 15:36

Anđelika Kerber poražena je u meču osmine finala, prvog ovosezonskog Grend slema, te neće biti u prilici da odbrani trofej osvojen prošle godine.

Bolja od nemačke teniserke bila je 35. eeniserka sveta Koko Vandevej, posle dva seta, rezultom 6:2, 6:3, nakon 68 minuta igre.

Amerikanka je prvi meč rešila sa dva brejka u finišu seta, kada je čini se bez prevelikih problema došla do značajnog koraka ka iznenađenju.

Delovalo je da je početkom drugog seta Kerber došla k sebi, kada je već na startu oduzela servis protivnici, ali je Vandevej sa pet uzastopno osvojenih gemova rešila ovaj susret.

Na ovaj način nastavljena je serija iznenađenja u Melburnu, gde je posle eliminacija branioca titule u muškoj konkurenciji, Novaka, Đokovića, svetskog broja jedan Endija Marija, kao i rane eliminacije Agnješke Radvanske, takmičene zavšila i braniteljka titule u ženskoj konkurenciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter