0
ATP

FOTO: STARSPORT

AUSTRALIJAN OPEN: Zimonjić i Zverev u drugom kolu, Janković i Vikmajer poražene

Objavljeno: 19.01.17 u 11:09

Nenad Zimonjić i Miša Zverev su pobedili Dastina Brauna i Alberta Ramosa-Vinjolasa posle dva seta, 7:6, 6:2, dok su Jelena Janković i Janina Vikmajer izgubile od Martine Hingis i Koko Vandevej sa 2-0 (6:3, 6:4).
Peti nosioci Hingis i Vandevej pobedile su za 67 minuta. One su u osmom gemu prvog seta napravile brejk što im je bilo dovoljno da povedu u meču. U drugom setu su povele sa 5:1, Janković i Vikmajer su osvojile tri uzastopna gema i primakle se na 4:5, ali nisu uspele da naprave preokret.

Hingis i Vandevej će u drugom kolu igrati protiv pobednica duela Australijanki Kejsi Delakve i Ešli Barti i Ukrajinki Ljudmile i Nađe Kičenok.

Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Miša Zverev iz Nemačke plasirali su se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto su pobedili nemačko-španski par Dastina Brauna i Alberta Ramosa-Vinjolasa.

Teniseri su u prvom setu bili sigurni na svoje servise pa je set rešen u taj-brejku koji su Zimonjić i Zverev dobili sa 7:5.

Oni su u drugom setu dva puta oduzeli servis protivnicima, iskoristili su šestu meč loptu i pobedili posle sat i 15 minuta.

Zimonjić i Zverev će u drugom kolu igrati protiv Amerikanaca braće Majka i Boba Brajana.

Treći nosioci braća Brajan su u prvom kolu bili bolji od Francuza Pola Anrija Matjea i Benoe Parea sa 6:3, 6:0.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter