0
ATP

ATP DOHA: Mari ne staje, sve bliže finale sa Novakom…

Objavljeno: 04.01.17 u 22:12

Prvi teniser sveta Britanac Endi Mari plasirao se danas u četvrtfinale turnira u Dohi, pošto je pobedio 68. igrača sveta, Austrijanca Geralda Melcera, u dva seta, 7:6, 7:5.

Britanac je pobedio za dva sata i 25 minuta. U prvom setu obojica su napravili po dva brejka, pa je set odlučen u taj-brejku, koji je Mari dobio sa 8:6. Mari je u drugom setu dva puta oduzeo servis Melceru, koji je napravio jedan brejk. Britanac je iskoristio treću meč loptu i ostvario 26. uzastopnu pobedu.

Gerald Melcer je mlađi brat bivšeg osmog tenisera sveta Jirgena Melcera.

Mari će u četvrtfinalu igrati protiv Španca Nikolasa Almagra, koji je sa 7:6, 7:6 pobedio Nemca Filipa Kolšrajbera.

Branilac titule srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale pošto je pobedio Argentinca Orasija Zebaljosa sa 6:3, 6:4, dok je u drugom kolu Španac Feranando Verdasko pobedio Davida Gofana iz Belgije sa 6:1, 7:6.

Čeh Tomaš Berdih igraće u četvrtfinalu pošto je pobedio sunarodnika Jiržija Veselog sa 7:6, 1:6, 6:1, Francuz Žo Vilfred Conga pobedio je Dastina Brauna iz Nemačke sa 6:1, 6:3, dok je Ivo Karlović iz Hrvatske bio bolji od Rusa Karena Kačanova posle dva taj-brejka, 7:6, 7:6.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter