0
ATP

KAKVA PORUKA VILANDERU: Mats, zaveži! Idi i leči se!

Objavljeno: 23.11.16 u 10:48

Šveđanin Mats Vilander neretko je umeo da pretera u svojim kritikama na račun Novaka Đokovića, a odgovor je dobio od srpskog stručnjaka Radmila Armenulića.

Vilander je poznati kritičar Novaka Đokovića, bljuvao je vatru na njega još dok je bio ubedljivo prvi na ATP listi, a sada je dočekao svojih pet minuta. Blagi pad u formi Novaka prouzrokovao je njegov silazak sa čelnog mesta, ali i ponizni osmeh na licu Matsa Vilandera.

To je posebno zasmetalo našem poznatom teniskom stručnjaku, Radmilu Armenuliću.

– Bio je normalan, ali ne znam šta mu se u međuvremenu desilo. Postao je neki reporter, a ni taj posao ne radi maestralno. Poručio bih mu da zatvori usta, dosta je budalaština pričao – rekao je Radmilo Armenulić, prenosi ‘Blic’.

radmilo-armenulic

Armenulić je otišao korak dalje i poručio Vilanderu da mu je potrebna stručna pomoć.

–  Pshihički je opterećen Đokovićem. Vilander je zlonameran prema Srbinu zato što nije imao ni delić karijere kakvu Novak ima. Ja ne mogu da mu pomognem, ali očigledno mu je potrebna pomoć stručnjaka. Video sam kako se smejulji u publici tokom finalnog meča u Londonu, što u najmanju ruku nije lepo. Imao sam priliku da ga upoznam i mogu reći da me je potpuno razočarao – objasnio je Armenulić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter