0
ATP

SKANDAL: Huligan pokušao da prekine meč Đokovića, a umesto u zatvoru završio na Jutjubu sa ‘izmetom’u rukama (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.16 u 10:35

Da svet polako klizi sa one strane uma odavno je jasno, ali da se huligani i psihopate pojave na teniskim mečevima i to u Londonu nismo očekivali.

Sinoćni meč Novaka Đokovića i Keja Nišikorija obeležila je ubedljiva pobeda Srbina na terenu i pokušaj upada ‘ludaka’ na teren sa željom da prekine meč. Kako Kurir prenosi vrisak supruge Novaka Đokovića, Jelene sprečio je neželjene slike iz ‘O2’ arene, jer je obezbeđenje brzo reagovala, a ovaj list još piše da je na udaru psihopate bio srpski as.

Ipak, danas se pojavio snimak koji bi mogao da demantuje napad na Srbina, već da dokaže da se radi o čoveku koji je želeo da pošalje sliku celoj planeti. Naime, umesto u zatvoru huligan je završio na Jutjubu gde je objasnio da je želeo da igračku izmeta stavi na teren. Skandal, bilo bi zanimljivo kako bi Velika Britanija reagovala da se nešto slično desilo tokom meča Endija Marija u Beogradu, da li bi ovakav čovek mogao mirno da ode kući i snimi klip…

(Izvor: YouTube/Trollstation)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter