1
ATP

ATP PARIZ: Neprepoznatljivi Novak Đoković eliminisan u četvrtfinalu!

Objavljeno: 04.11.16 u 18:46

Šta se to dešava sa najboljim teniserom sveta…

Đoković je ponovo izgubio, i to u četvrtfinalu Masters turnira u Parizu. Bolji od njega bio je Marin Čilić, koji je slavio sa 6:4, 7:6.

Čilić je sjajno otvorio meč. Već u prvom servis gemu Novaka Đokovića videli smo brejk, i to nije slutilo na dobro. Hrvat je poveo sa 2:0, ali je najbolji teniser sveta nedugo zatim poravnao rezultat na 3:3. Do kraja seta, videli smo još jedan brejk hrvatskog tenisera, koji je isti dobio nakon 45 minuta igre sa 6:4 u gemovima.

U drugom setu nastavili su sa rovovskom borbom. Prvi brejk videli smo tek u devetom gemu, i to u korist našeg tenisera. Međutim, Đoković propušta idealnu priliku da dobije svoj servis gem i tako odvede meč u treći set. Umesto toga, otišli smo u tajbrejk.

U tajbrejku drugog seta Đoković je nastavio sa lošim servisom. Čilić je to uspeo da iskoristi, dobije drugi set i tako ostvari prvu pobedu nakon 14 duela sa još uvek najboljim teniserom sveta.

Sada su i više nego realne šanse da od ponedeljka svetski tenis dobije novog vladara. To bi trebalo da bude Britanac Endi Mari, ukoliko trijumfalno završi ovu nedelju u Parizu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter