0
ATP

LUPETAJU GLUPOSTI: Čilić odlučuje o Đokovićevoj sudbini?!

Objavljeno: 02.11.16 u 11:15

Zaista, smešna prognoza hrvatskog Jutarnjeg lista.

Hrvatski teniser Marin Čilić odlučuje o tome da li će Novak Đoković da ostane broj jedan svetskog tenisa, između ostalog stoji u tekstu objavljenom na portalu hrvatskog Jutarnjeg lista.

Rekli bismo da su naše kolege iz Hrvatske bile prilično hrabre u proceni da bi Čilić mogao da savlada Đokovića na ATP turniru u Parizu, i to nakon što je izubio prethodnih 14 okršaja sa najboljim teniserom sveta. Opšte je poznato da Marin ima ogroman respekt prema Noletu, kojeg je u nekoliko navrata isticao kao svog idola.

Čiliću treba osrednji nastup kako bi pobedio Berdiha i Gofana, čime bi osigurao nastup na završnom turniru najboljih. Ali, kako je Hrvat u sjajnoj formi, tako se i žreb igrao sudbinama najboljih. Ovako: Čilića, hipotetički, u četvrtfinalu turnira čeka Novak Đoković! A s obzirom na različitost forme, možda je ovo idealna prilika za Čilića da prekine tragični skor 0:14. E sad, ako bi se to dogodilo, da Čilić pobedi Đokovića, a istovremeno Marej trijumfuje u Parizu, dogodiće se smena u teniskom poretku! Srpskog tenisera u tom slučaju bi spasio tek trijumf na završnici u Londonu ako želi biti prvi na svetu na kraju treće sezone u nizu, napisano je u analizi ATP turnira u Parizu, koju je objavio Jutarnji list.

NOVAK ĐOKOVIĆ: Očekujem berićetnu nedelju u Parizu

Istina je, prvo mesto na ATP listi je ugroženo lošim izdanjima Novaka Đokovića u proteklih nekoliko meseci. Ali, verujemo u dobar nastup u Parizu i sumnjamo da će Čilić biti u stanju da eliminiše najboljeg tenisera sveta u četvrtfinalu, ako do toga uopšte i dođe. Zato, komšije, smirite doživljaj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter