0
Tenis

HONGKONG: Jelena dobila srpski duel

Objavljeno: 12.10.16 u 12:40

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se danas u četvrtfinale turnira u Hongkongu, pošto je pobedila sunarodnicu, 141. na WTA listi Aleksandru Krunić u dva seta, 6:4, 6:3.

Janković, 37. teniserka sveta, osvojila je prvi set zahvaljujući brejku u devetom gemu, dok su u drugom setu obe bile nesigurne na svoj servis, pa su napravile šest brejkova. Janković je četiri puta oduzela servis protivnici i posle prve meč lopte i sat i 25 minuta plasirala se u četvrtfinale.

POSLE MESEC DANA PAUZE: Novak se trijumfalno vratio na teren, sa 16 vezanih poena do pobede!

Sedmi nosilac Janković će u četvrtfinalu igrati protiv pobednice duela 48. teniserke sveta Francuskinje Aliz Korne i 14. igračice na WTA listi Amerikanke Venus Vilijams.

Janković je do sada četiri puta igrala protiv Korne i ostvarila tri pobede. Poslednji put igrale su 2014. godine na turniru u Pekingu, kada je Francuskinja pobedila sa 7:5, 3:6, 6:4.

Protiv Venus Vilijams, koja je drugi nosilac, Janković je igrala 13 puta i ostvarila sedam pobeda. Poslednji put igrale su prošle godine upravo u Hongkongu kada je srpska teniserka pobedila sa 6:4, 7:5.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter