0
Tenis

KOLEGINICA OSUDILA ŠARAPOVU: Nije znala? Ma dajte! Videćete kako će se provesti po povratku na teren

Objavljeno: 10.10.16 u 09:50

Australijska teniserka Samanta Stosur osudila je način na koji je Marija Šarapova ‘pomilovana’, te naglasila da se neće lepo provesti po povratku u tenis.

Marija Šarapova prvo je bila osuđena na mnogo veću kaznu, od one koju će morati da izdrži zbog dopinga. Posle smanjenja kazne, na teren će se vratiti već u aprilu 2017. godine.

Međutim, sada ni njene kolege nemaju tako lepo mišljenje o njoj.

– Ne mogu da verujem, ne znam ni šta da kažem. Ne znam kako neko može da se izvuče sa takvim izgovorom da nije znala šta je zabranjeno, a onda da mu bude smanjena kazna. Neverovatno je da iskoristite takav izgovor kako biste se izvukli. To je loš primer drugim sportistima – možete jednostavno da dignete ruku i kažete: ’Nije moja greška’ – rekla je Samanta Stosur.

Australijska teniserka je istakla i da postoji odluka pojedinih igrača da na neki način ‘bojkotuju’ Mašu.

– Razgovarala sam sa nekoliko kolega i svi imaju isto mišljenje. Imali smo istu ideju na startu, a sada imamo odluku. Ne mislim da ima veliku podršku od igrača, biće interesantno videti kakav će doček imati kada se vrati – dodala je Australijanka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter