0
ATP

FOTO:STARSPORT

JANKO TIPSAREVIĆ: Nisam mogao da izdržim da sa 30 godina ležim u krevetu!

Objavljeno: 14.09.16 u 21:05

Srpski teniser Janko Tipsarević rekao je danas da je zahvalan što posle dve godine pauze zbog raznih povreda ponovo igra tenis i ima priliku da uživa u igri.

– Posle poraza uvek je prvi osecaj razočaranje, ali gledam da budem zahvalan što sam posle svega što sam prošao, dve godine operacija, štaka i kreveta, što sam u mogućnosti da mogu još nekoliko godina da se bavim sportom. Od šeste godien ne radim ništa drugo nego udaram lopticu i onda posle tog aktivnog života dolazim da sa 30 godina ležim u krevetu. Ima naravno gorih stvari u životu, ali da ne kukam, važno je da je taj baš težak period iza mene – rekao je Tipsarević prilikom javnog časa tenisa sa mališanima ispred TC Ušće tokom manifestacije „Naša misija-radost dečije igre“.

On se zahvalio svima na podršci koju je imao tokom pauze zbog povrede i priznao da je očekivao bolji rezultat na US openu, ali da je najvažnije što ga tokom dva duga meca ništa nije bolelo.

PAUZA: Đoković mora na malu intervenciju

Kako je naveo, na ideju da se organizuje javni cas za decu, došao je baš u Njujorku.

– Tamo se organizuju slična druženja za decu. Ne sećam se da li se to ikad desilo kod nas, da najmlađi imaju priliku da igraju sa svojim idolima . Na sreću saznao sam da su moje kolege i koleginice u Beogradu i evo nas. Želimo da nastavimo tradiciju dobrih igraca, a jedini način je da mnogo dece igra tenis i da ovaj sport bude dostupan deci. To je i politika moje teniske akademije – poručio je Tipsarević.

Podršku njegovoj akciji pružili su Viktor Troicki, Nenad Zimonjić, Dušan Lajović, Bojana Jovanovski i Olga Danilović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter