1
ATP

ĐOKOVIĆ: Razmišljao sam da li da dođem na US Open, da mi je neko ponudio finale – prihvatio bih!

Objavljeno: 12.09.16 u 08:45

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na US Openu, ali i pored nije bio previše razočaran.

Đoković je u finalu Otvorenog prvenstva SAD poražen od Stana Vavrinke rezultatom 3:1 i tako mu prepustio pehar osvojen prošle godine protiv Rodžera Federera.

– Čestitke Stanu i njegovom timu, ovo je bila potpuno zaslužena pobeda. Bio si hrabriji u odlučujućim momentima i zaslužio si sve što si postigao – rekao je Đoković odmah posle meča.

– Na ovom nivou profesionalnog tenisa potrebna je i fizička i mentalna snaga, naročito jer je prošlo sedam meseci sezone, pa nismo sveži kao na početku. Mogu da kažem u ime obojice da smo uspeli da odigramo veoma kvalitetan meč. Jednostavno, on je bio bolji, odigrao je jače kada je trebalo i zasluženo slavio.

STAN JE, JEDNOSTAVNO, BIO BOLJI: Đoković nije mogao protiv Vavrinke i povrede (VIDEO)

Đoković je istakao brojne povrede koje su ga mučile u poslednje vreme, a žuljevi na stopalima su ga sputali i u ovom finalu.

– Razmišljao sam da li uopšte da dođem na US open. Pre nekoliko nedelja imao sam problema sa povredama i da mi je pred početak neko ponudio finale, odmah bih privatio – objasnio je na kraju Đoković.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter