6
ATP

VILANDER SE DIREKTNO OBRATIO SRBIMA: Znam da ćete me tek sad mrzeti, ali… (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.16 u 14:28

Mats Vilander nastavlja po svom, u tolikoj meri, da se sada gotovo direktno obratio ljubiteljima tenisa u Srbiji.

Mats Vilander puno puta je prognozirao krah Novaka Đokovića i u mizernim procentima je bio u pravu. Jednostavno, čovek ne voli najboljeg svetskog tenisera i teško mu je da prizna njegovu nadmoć.

Tako je i uoči finala US Opena, u kom će večeras od 22 sata Đoković igrati protiv Stana Vavrinke. Vilanderova najava jasno je pokazala na čijoj je strani. Čak se i svestan reakcije kakva će biti u Srbiji.

– Stan i Novak su igrali fenomenalne mečeve u prošlosti i nisam sto posto siguran kako se Novak sada oseća. Rekao je da ima još mesta za napredak. Pa ako ćeš da igraš protiv Vavrinke koji je odigrao dva sjajna meča, moraš da preko noći napreduješ, jer Vavrinka igra sjajno. Mislim da će Vavrinka dobiti u četiri ili pet setova. Znam da me čitava Srbija neće voleti zbog ovog što govorim, ali to je samo ono što ja mislim – rekao je Vilander.

Pa, videćemo, šta na to ima da kaže najbolji teniser današnjice i možda u i istoriji ovog sporta, Novak Đoković

(Izvor: youtube / Farmao Farminjo)

0
0

6 Komentara

  1. Zar neko misli da ovo što radi Wilande nije smošljeno i u dogovoru sa Đokovićem.Ljudi on samo ovako drži pažnju usmjerenu na sebe a ko bi ga slušao da govori hvalospjeve o Novaku.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj covek je ili teska budala ili na nekim opijatima.Po njemu su svi bili favoriti protiv Novaka,vec od drugog kola i hvala bogu,sve je promasio.Ko igra kladionicu,dovoljno mu je da odigra suprotno njegovoj prognozi da dobije kintu.Kad jednom pogodi,hvalice se kako je on to tvdio i znao,bez obzira sto pre toga 99 puta promasio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter