0
ATP

ĐOKOVIĆ SREĆAN: Lepo je vratiti se na teren, leži mi kasni večernji termin (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.16 u 09:15

Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle meča sa Kajlom Edmundom da se lepo oseća posle, konačno, odigranog punog meča na Flešing Medouzu.

Đoković je Edmundu održao čas tenisa u osmini finala US Opena i sa lakih i brzih 3:0 (6:2, 6:1, 6:4) se plasirao u četvrtfinale. Nije krio zadovoljstvo posle tako dobijenog meča.

– Lep je osećaj odigrati ceo meč, jer u Njujorku nisam mnogo igrao tenis. Udarci sa osnovne linije, kako forhend tako i bekhend, su funkcionisali dobro. Mislim da sam najzadovoljniji tom činjenicom. Sada mi je potrebna masaža. Fizički i mentalno se osećam odlično. Ušao sam u drugu nedelju grend slema, a to je ono što sam hteo.

RUTINSKI: Đoković lako preko Edmunda do četvrtfinala!

– Igrao sam u visokom intenzitetu, što nije lako u večernjem terminu Kajl Edmund je mlad igrač, ima samo 21. godinu, ovo mu je prvi meč na ‘Artur Ešu’ i zaslužuje aplauz – izjavio je Novak Đoković posle meča.

Sledi četvrtfinale protiv Francuza Žoa Vilfrida Conge.

– Nadam se da ću ponovo igrati u kasnijem terminu. Conga u poslednje vreme igra odličan tenis, izgubio je samo jedan set do četvrtfinala. Obojica se sećamo našeg prvog Gren Slem finala u Australiji 2008. godine i ja jedva čekam taj meč – rekao je Novak posle meča.

(Izvor: youtube / HD Tennis)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter